Rafinha passed fit

Rafinha training on Monday evening. PHOTO: MIGUEL RUIZ-FCB.
The young midfielder has spent the last few days training apart afyer injuring a toe

Luis Enrique Martínez took nine first team players and fifteen B team youngsters through training this morning

El Barça ha realitzat el primer entrenament del dia aquest dimarts al matí a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. La principal novetat ha estat la tornada de Rafinha Alcántara amb el grup, després d’uns dies al marge. Ja recuperat de la contusió al dit gros del peu esquerre que li va fer perdre’s el partit de Huelva, el migcampista s’ha exercitat amb normalitat i a la conclusió de la sessió matinal ha rebut l’alta mèdica.

Amb ell, el tècnic Luis Enrique Martínez ha comptat amb nou futbolistes del primer equip i quinze del filial. Adriano Correia ha portat a terme treball específic de camp, mentre que Dongou ha fet treball específic fora del terreny de joc.

El proper entrenament del primer equip serà aquest mateix dimarts a partir de les 18.30 hores.