Entrenament de recuperació pensant en la Copa

Jordi Alba in training. PHOTO: MIGUEL RUIZ-FCB.
L’equip s’ha entrenat aquest matí després de la victòria contra el Vila-real i abans de rebre el Cartagena

Dani Alves ha fet l’escalfament amb el grup, mentre que Piqué, amb malestar general i gastroenteritis, no s’ha exercitat

El Barça s’ha entrenat aquest diumenge al matí a la Ciutat Esportiva, hores després de la seva victòria per 2-1 contra el Vila-real. No hi ha marge per a la relaxació, ja que el següent partit és dimarts, contra el Cartagena, a la tornada dels setzens de final de Copa (22 hores, Camp Nou).

Els titulars contra el submarí groc han realitzat treball de recuperació. El lesionat Dani Alves, per la seva banda, ha completat l’escalfament amb el grup. En canvi, Gerard Piqué, amb malestar general i gastroenteritis, no s’ha pogut exercitar. El central ha estat visitat pels metges, que li han donat medicació, i la seva evolució marcarà la disponibilitat per a l’entrenament del dilluns.

També s’han entrenat Joan Àngel Roman i Babunski, del filial, i Ebwelle i Kaptoum, del Juvenil A. L’equip tornarà a treballar aquest dilluns al matí.